2010. július 20., kedd

Segítség...

Bár ne kellene ezt a bejegyzést megírnom, bár mehetne minden olyan "unalmasan" unokatesóméknál, mint június elején...

Unokaöcsém egy jóképű, rendes 15 éves gyerkőc, szülei és barátai az elmúlt egy hónapban sokszor feltették a kérdést, hogy "miért pont Danci?" sajnos erre a válasz nem jön sehonnan, senkitől. 

Egyik nap bringával elesett, beütötte a fejét, majd kórházba került, ahol megröntgenezték, miután elrendeltek nála egy nap megfigyelést a kórházban. Persze semmi probléma nem adódott, hazaküldték családjához CT és MRI nélkül.  Jöttek egymás után a napok, s kedden a ballagási főpróbáján rosszul lett... agyvérzést kapott.
A szakszerű segítség gyorsan érkezett, majd a kórházba szállítása után életmentő műtétet hajtottak rajta végre.

Danci kómában volt, több hétig; most éberkómában fekszik a szolnoki kórházban, de a javulás már látványos :) (Kérésre pislog, emeli a kezét, megfogja az orrát, oldalra fordítja a fejét). 

A család barátai egy Daniel's day elnevezésű jótékonysági napot szerveztek neki és családjának. Reményeik szerint hozzá tudnak járulni Dani felépüléséhez.

Nagyon bízunk benne, hogy minél hamarabb felébred, és felépül, s folytathatja "átlagos diákéletét".  Bárki aki úgy gondolja, hogy tud segíteni kérem jelentkezzen, az alábbi plakáton látható telefonszámon, vagy ha anyagi segítséget szeretne nyújtani a bankszámlaszámon.

Saját honlapot is készítettek a szervezők, ahol a részletes program, képgaléria,  nevezési díjak is megtalálhatók:
http://danielsday.5mp.eu/web.php?a=danielsday

Saját számom is megadom, ha valaki esetleg tőlem kérdezne.(06-30/299-79-42)

Nincsenek megjegyzések: