2009. július 4., szombat

Péntek az én napom...

Egy furcsa meleg-borongós pénteki napra ébredtünk tegnap. Lement a munkaidő, olyan gyorsan, mintha valami IC lett volna.:)


Beszéltem Eszterkével, és kitalálta, hogy csináljunk egy pihenős estét. Délután 4 körül fel is jött hozzám, segített összerámolni, majd a fiúkat elküldtük horgászni, míg mi elmegyünk beszerezni a fincsi kajához valókat.


Mivel, a Coránál, most épült egy újabb hiper szuper semmirevaló bevásárlóközpont, bementünk széténézni mind az összes üzletbe. :D Szóval, fél 5-től 8-ig sikerült nézelődni. :).
Majd a horgászó vadászó, gyűjtögető fiúk, csörögtek, hogy kész van e már a vacsora.
Áhh... persze, hogy még akkor fizettük ki a csirkemellet.:). Mivel hallották a telefonban, hogy még valami boltban lehetünk, gyorsan felajánlottak egy nagyon lovagias ötletet: "ha a lányok, már ennyit dolgoztak, a vacsin, meghívnak minket étterembe. " Persze egyikünk sem gondolkozott egy másodpercet sem, simán elfogadtuk a felajánlást.:)

Nagyon finomat ettünk és még főztünk sem kellett, de azért leírom mi lett volna menü.:)

Ananászos-csirkemell.

Csirkemellet leszeletelni, kicsit kiklopfolni, beszórni sóval, borssal, majd mindkét oldalát pirosra sütni. Tepsit olajjal kikenni, a csirkemelleket belefektetni, majd egész ananászkarikákkal befedni, tetejére vastagra vágni, kb 2cm magasan a sajtot, és mindezt összesütni.
Köretnek, fincsi hozzá a párolt rizs.
A saláta tejfölös-fokhagymás uborkasaláta lett volna. :)

Szép volt az a péntek-szombati nap.:) Köszönöm.:) Reggel fél 5-kor még "gúúúúdmorningdriiink" elfogyasztása kötelezőőő.:)

Nincsenek megjegyzések: